Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Strategier

Vilja
Orka
Kunna

Vilka strategier har ditt företag för utveckling? Vilken skillnad skulle det göra om du omgav dig med ett gäng glada, starka och produktiva medarbetare?

Vi ska orka ett helt yrkesliv, vi ska också hålla – både mentalt och fysiskt. Men i ett samhälle som kräver allt mer är det långt ifrån alla som har viljan, kraften och kunskapen att gå hela vägen med samma motivation och ork. Brist på meningsfullhet och möjlighet att påverka sin vardag är en anledning till att vi inte mår bra. Om vi dessutom sitter stilla, aldrig eller sällan är ute i naturen och inte ens får tid till vardagsmotion ökar risken för att det helt enkelt tar stopp. Men en liten förändring kan göra skillnad. Stor skillnad. Både för individen och företagets ekonomiska välmående.

Höra och göra

Vi vet att det är bra att röra på sig varje dag – varför gör vi inte det då? Varför äter vi inte sundare mat, sover tillräckligt, säger nej när det behövs och står upp för det vi tror på? Vad är det som hindrar oss från att göra allt det som vi är överens om skapar välbefinnande?

Egentligen är det ganska enkelt. Det räcker inte med att höra saker, vi måste också göra. Först när vi gör som vi har hört skapas det en koppling mellan kroppen och knoppen. Oavsett om det gäller hur vi mår eller att leda ett företag. Det här är en av grundstenarna i Svenska Äventyrs arbete med utvecklingsprocesser. Genom att kombinera den inre resan med konkreta aktiviteter och övningar skapar vi en plattform för förändring.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Ibland finns det ett tydligt mål eller en uttryckt önskan, andra gånger bara en vag känsla av att det här vill vi åstadkomma, hit vill vi nå. Hör av dig med din idé, förväntan eller fråga så bokar vi ett möte.

Kontakta oss