Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Tillsammans

Kompetenta coacher

Kjell Enhager
Coach personlig utveckling. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största idrottshjältarna och företagen världen över. Arbetar med globala bolag, symfoniorkestrar, skådespelare och med världsnamn inom bland annat golf, tennis, skidor, ridning och hockey. Kjell Enhager har varit delägare i Svenska Äventyr och under många år bidragit till företagets processer och strategier.

Per-Erik ”Peken” Rönnestrand
Träningscoach. Tidigare förbundskapten för svenska landslaget i längd för herrar och damer samt därefter förbundskapten för kinesiska längdlandslaget. Stor erfarenhet av att skapa resultat utifrån varje individs personliga förutsättningar.

Tillsammans med bland annat landslagsaktiva i längdskidåkning och paddling, bergsguider, klätterinstruktörer, vandringsproffs, yogalärare samt en och annan cirkusartist erbjuder vi ett kompetent gäng för att ta dig och ditt företag från start till mål.

Ann Ljusberg
Beteendevetare samt f.d. officer med senaste anställningen vid Försvarshögskolans Ledarskaps-institution.
Har jobbat mer än 15 år med att utveckla ledningsgrupper, skräddarsy och genomföra ledarprogram, chefhandledning, skarp konflikthantering, utveckling av arbetslag och medarbetare. Har kunder inom
såväl näringslivet som statliga myndigheter, regioner och kommuner. Har egen chefserfarenhet och
brukar beskrivas som inspirerande, positiv, tydlig och pedagogisk.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Ibland finns det ett tydligt mål eller en uttryckt önskan, andra gånger bara en vag känsla av att det här vill vi åstadkomma, hit vill vi nå. Hör av dig med din idé, förväntan eller fråga så bokar vi ett möte.

Kontakta oss